Om Folkgävlar

Arrangör av folkmusikrelaterade konserter och andra närliggande evenemang i Gästrikland.

OM FOLKGÄVLAR

 

 

Gästriklands nya folkmusikarrangör

Folkgävlar - Mikael, Pär & Erik

Idén om Folkgävlar startades av långtida vännerna, musikanterna och Gävleborna Mikael Lindström och Erik Larsson. Båda har genom åren varit flitiga besökare på olika konserter, stämmor och andra tillställningar. De kände nu att var tiden inne för att ge tillbaka till det lokala musiklivet. Tanken blev till slut att starta en förening som arrangerar folkmusikrelaterade konserter och andra närliggande evenemang i Gävle-området med omnejd. Samtidigt hade en gemensam vän till de båda, Pär Erlandsson i Ockelbo, börjat göra liknande arrangemang. De tre bestämde sig därför för att slå sig ihop!

 

Planerna är att ha löpande arrangemang, erbjuda både välönskade och oväntade akter, bjuda på kvalitativ underhållning och god stämning.

 

Folkgävlar hälsar alla välkomna!

FOLKGÄVLAR

 

Gästriklands nya folkmusikarrangör. Arrangerar folkmusikrelaterade konserter och andra närliggande evenemang i Gävle-Ockelbo med omnejd. Ambitionen är att ha löpande arrangemang, erbjuda både välönskade och oväntade akter, bjuda på kvalitativ underhållning och god stämning. Folkgävlar hälsar alla välkomna!

Gävle

Erik - 070-78 78 500

Mikael - 070-256 28 71

         Pär - 070-567 27 90

FÖLJ OSS!

 

Gilla och följ oss på Facebook för löpande nyheter, evenemang med mera!

 

facebook.com/folkgavlar

© Copyright Folkgävlar 2019. All Rights Reserved.